Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009

Η ΕΤΕ προσπαθεί να τρομοκρατήσει

Στη δέσμευση του λογαριασμού που άνοιξαν τα μέλη της Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης Εργαζομένων Εθνικής για συγκέντρωση χρημάτων για την αγωνίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα προχώρησε η Εθνική Τράπεζα, εμποδίζοντας τόσο την κατάθεση όσο και την ανάληψη χρημάτων, με την ασαφή δικαιολογία ότι δεν έχουν τηρηθεί τυπικές προϋποθέσεις για ερανικό λογαριασμό.

Ο λογαριασμός αυτός είχε ανοιχτεί προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα από τους εργαζόμενους της ΕΤΕ και κατόπιν αυτά να κατατεθούν στον κεντρικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την Κωνσταντίνα στην Τράπεζα Πειραιώς.

«Δηλώνουμε προς τη Διοίκηση ότι δε τρομοκρατούμαστε από την προσπάθειά της να μας βάλει στο στόχαστρο εξαιτίας της δράσης μας υπέρ των εργατικών συμφερόντων, γιατί η απάντηση θα είναι μαζική από όλους τους συναδέλφους της ΕΤΕ και αντίστοιχη με την αλληλεγγύη στην καθαρίστρια Κούνεβα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση – καταγγελία της Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης Εργαζομένων Εθνικής.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Κίνηση των εργαζόμενων, ενημερωθήκαμε ότι τελικά μετά από δικές τους πιέσεις ο λογαριασμός αποδεσμεύτηκε και έγινε η ανάληψη των χρημάτων τα οποία και κατατέθηκαν στο λογαριασμό της Κωνσταντίνας στην Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: